Tidig Lenneér-serie - signerad 1997.
Ur "Serien utan namn". 

Serien utan namn
Seriefanzine, 32 sidor, 1999
Man kan fråga sig vad en blindgalen vetenskapsman, en tre meter lång och stndigt hungrig muterad best, en kärlekskrank fågelskådare, ett gäng inkompetenta utomjordingar, en hemlig militärbas i sibirien och en skarpskjutande rymddrottning från planeten Kaschak egentligen har gemensamt? Förutom att de alla har en roll att spela i Serien utan namn...

Den här serien skapades på gymnasiet 1997-98 när jag ännu var oskadad av serietecknarskolan i Hofors - på gott och ont. (ärligt talat, mest på ont.) Serien var ett stafett-serie-projekt mellan mig och Helena Karlsson . Resultatet blev 30 sidor långt och fick aldrig någon titel. Det slutade med att jag skenade iväg och gjorde det mesta. Av de totalt 30 sidorna tecknade Helena fem och jag resten... Serien försvann ur offentlighetens ljus, men under året i Hofors satte jag ihop det episka lilla verket till ett fanzine i blygsam upplaga.

Nörd-fakta: Det gjordes bara 10 ex. (kan ha varit 15). Fem av dem hade utskrivet färgomslag. Resten hade grönt kopierat omslag.

Serierna i "Serien utan namn":
Fanzinet består av en enda lång serie med samma titel som tidningen. Tecknade och hittade på gjorde Daniel Lenneér och Helena Karlsson.

Att beställa:
"Serien utan namn" är slutsåld.